This post was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN - The Kitchen Garden -Le Jardin Potager - La Huerta
Juni i köksträdgården
Det är fullt upp att göra i köksträdgården som vanligt. Skördetiden har redan börjat, första potatisen är redan skördad och uppäten, vansinnigt god! Rabarberna är snart slutskördade för i år och det blev en hel del. Jag har gjort marmelad med rabarber och jordgubb och saft /Recept här, Rabarbersaft), sedan ar jag frusit in resten för senare användning. Vitlök, gröna blad, örter och kryddor har jag också skördat. Jag har dock inte gjort mitt örtsalt ännu och det är hög tid att göra det. Recept här - örtsalt. Dragonvinägern är i alla fall gjord :-) Så här gör jag den - Dragonvinäger.
Ny film från min trädgårdsguru Charles. Vi är båda No-Dig Gardeners och jag njuter i fulla drag när han släpper nytt material på You-tube.
Ha det så skönt ute i era trädgårdar!
Happy gardening/ Tyra
Happy gardening/ Tyra